BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bekir Bozdağ'ın klarnetle imtihanı!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 12 yaşındaki Sinan Örs'ün çaldığı klarnete heveslendi ama işler pek umduğu gibi gitmedi.

Abone ol
Üç bakan Edirne'ye gitti, Edirne'de Roman Çalıştay'ına katıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hizmet binasının açılışında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 12 yaşındaki Sinan Örs'ün klarnetini alıp çalmak isteyince olanlar oldu. Bozdağ çalmaya çabalasada ses çıkmayında devreye Sağlık Bakanı Müezzinoğlu girdi.

Edirne’de birtakım toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yeni hizmet binasının açılışını birlikte gerçekleştirdiler.
 
"YOKSULLUKLA MÜCADELE EN ÖNEMLİ MÜCADELEMİZDİR"
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Edirne’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının açılışında yaptığı konuşmada bakanlık olarak yoksullukla mücadelenin en önemli mücadeleleri olduğunu belirterek, gelir dağılımını yükseltmek ve sosyal refah düzeyini sağlamak olduğunu ifade etti. 
 
Konuşmaların ardından Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yeni hizmet binasının açılışını, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin birlikte kurdele keserek yaptılar.

BOZDAĞ KLARNETİ ALDI AMA... 
 
Yeni hizmet binasının içerisinde bakanlara klarnet çalan 12 yaşındaki Sinan Örs bakanların ilgi odağı oldu. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Sinan’ın elinden aldığı klarneti çalamayınca tekrar Sinan’a teslim etti. Bakan Müezzinoğlu Sinan’la yakından ilgilenerek, okul hayatını ve ileride ne olmak istediğini sordu? Sinan Örs de müzisyen olmak istediğini belirtti. Bakan Şahin de okulunu bitirerek müzisyen olabileceğini Sinan Örs’e söyledi.