BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Tatlıses çılgına döndü

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 12 Şubat 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği gecesinde Ahmet Kaya’ya çatal atıldığı zaman orda olmadığı...

Abone ol

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 12 Şubat 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği gecesinde Ahmet Kaya’ya çatal atıldığı zaman orda olmadığını söyleyerek yalan söyleyenlere sitem etti.
İbrahim Tatlıses, Magazin Gazeteciler Derneği’nin 1999 yılındaki gecesinde Ahmet Kaya’ya çatal saldırısı yapıldığı zaman orada olmadığını Twitter’daki takipçileriyle paylaştı. İbrahim Tatlıses Twitter sayfasından, “Ne zaman ki Ahmet Kaya ile alakalı bir şey yazsam bazı artistler ’sen de oradaydın’ diyor. Ben orada değildim. Orada olsam çatal atar mıyım, salak mısınız? Evet ben de o gece ödül aldım, almaz olaydım. Saat 11’de Taksim’deki Maksim Gazinosu’nda sahneden indim. Oraya gittim. Orada öğrendim beyefendiler. Her seferinde ben anlatmaktan bıktım, sizler beni yormaktan bıkmadınız. Hangi şerefsiz beni orada görmüşse ben hazırım bedel ödemeye, ya siz? Vallahi yoruldum, billahi yoruldum. Merak etmeyin Ahmet’imi sizden daha çok severdim. Gerçi niye anlatıyorsam... Gülten kardeşim kimdir bilir” notunu yazdı.

“ARŞİVİLERE BAKIN”
Tatlıses, o gece ödül almaya gitmediğini takipçileriyle paylaşarak inanmayanların arşive bakmasını istedi. Tatlıses, “Arşivi karıştırın. Olayın olduğu gün Taksim’deki Maksim Gazinosu’nda İbrahim Tatlıses programda mı, değil mi? Teknoloji önünüzde bakın bulun” dedi.