BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,90
HABER /  DÜNYA

Dur ihtarına uymayan sürücü polise çarptı

Edirne’de dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, trafik polisine çarptı. Yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi ...

Abone ol

Edirne’de dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, trafik polisine çarptı. Yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, D-100 karayolu Atatürk Bulvarı’nda trafik kontrolü yapan trafik ekibi, Tansu T. (22) yönetimindeki 22 DK 831 plakalı aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü, ehliyetsiz olduğu için panik yaparak, trafik polisi Osman Köleoğlu’na çarparak olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, aracı takip ederek sürücü ile araçtaki İ.C.Ö. ve E.G.’yi gözaltına aldı. Yaralı polis memuru 112 ekiplerince, Trakya Üniversitesine Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve emniyet personeli hastaneye gelerek meslektaşlarının sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, “Arkadaşımızın sağlık durumu iyi, şuuru açık, çenesinde bir yara var, onu dikecekler. Tedbir açısından bugün de müşahede altında tutacaklar. Belirli noktalarda kazalar artmaya başlayınca o noktalarda tedbirler almaya başlayarak, uygulamalar yapmaya başladık. 2 gün önce kazanın olduğu yerde uygulama yaparken dur ihtarına uymayan araç, önde duran araçlara çapmamak için arkadaşımızın üzerine geliyor. Ona çarptıktan sonra olay yerini terk ediyor. Şahıslar ve araç yakalandı, arkadaşımızın bir sıkıntısı yok durumu iyi ama bugün için müşahede altında kalması gerektiğini söylediler. Kuvvetli ihtimal şahsın ehliyeti yok ondan kaçmış, ehliyeti olmayan yada alkollü olanlarda bu gibi durumlarla karşılaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrolü için Trakya Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.