BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bekaret yenileme modası!

Bazı hanımlar evlilik yıldönümlerinde eşlerine bakın ne hediye ediyorlar!

Abone ol

Kaymak tabakanın değişik heyecanlar arayan hanımları eşlerine “İlk gece” heyecanını yeniden yaşatmak için çok özel doktorların kapısını aşındırmaya başladı.

Latince adı 'hymen' olan kızlık zarı, Yunan mitolojisinde 'Evlilik tanrısı'nın ismidir. Ülkemizde kızlık zarının bozulmamış olması, kadının bekareti yani bir erkekle cinsellik yaşamadığının sembolüdür. Bu yüzden bekaret adeta tabulaştırılmıştır.

BEKARET MODA OLDU
İşte bu tabu şimdi moda oldu. Sosyetik hanımlarımız özellikle evlilik yıldönümlerinde eşlerine bu heyecanı yeniden yaşatmak için bazı özel doktorların kapısını çalıyor ve kızlık zarlarını diktirip “İlk gece heyecanı”nı yaşıyorlar. Ancak bunun için uzmanını bulmak gerekiyor. İnternet üzerinden de bu konuda danışmanlık yapan hekimler var.

TAMİRAT NASIL YAPILIYOR?
Bu konuda uzman olan bir hekim yapılan işlemin de gizli tutulduğunu belirtiyor: Nişantaşı'ndan ve Etiler'den onarım için başvuranlar olduğu gibi İstanbul'un değişik semtlerinden de gelenler oluyor. Sadece İstanbul'da yılda en az 1000 genç kızlık zarı onarımı yapıldığını söyleyebiliriz.

“NEDENİNİ SORMAYIZ”
Kızlık zarı dikim işlemi iki tiptir. Birisi halk arasında yaygın olarak bilinen şekliyle hemen ilişkiye girmeden birkaç gün önceden yapılan, diğeri zarar görmüş zar parçalarını tutturup dikerek yaptığımız işlem. Burada amaç zarın mümkün olduğu kadar orjinale yakın olması. Hal böyle olunca en küçük zorlamayla, hareketle yırtılabiliyor. Müdahaleden sonraki 7 gün hastadan hareket etmemesini istiyoruz.

Orta yaşta yada üzerindeki hanımlar da bize müracaat ediyor. Tabii nedenini sormuyoruz. Ancak şunun altını önemle çizmek gerekir yapılan işlem hiçbir zaman etik değildir. Kaymak tabakanın değişik heyecanlar arayan hanımları eşlerine “İlk gece” heyecanını yeniden yaşatmak için çok özel doktorların kapısını aşındırmaya başladı.

kaynak: gazeteport.com