BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,02
ALTIN 2.446,94
HABER /  GÜNCEL

BEBEKLERİ ile öldüler

İki anne kaza anında bebeklerine sarıldılar. Geriye kalan görüntü ağlattı.

Abone ol Eskişehir bir aile dramına sahne oldu. Aynı arabada bulunan iki anne, birer yaşındaki bebekleri ile feci kazada can verdiler. Olay yerine dağılan minik bebeklerin emzikleri ile oyuncakları kadın savcıya duygusal anlar yaşattı.

Ramazan Akpınar'ın kullandığı otomobil, Eskişehir merkezde bir kamyon ile çarpıştı. Hurdaya dönen araçta iki anne ile 1 yaşındaki bebekleri vardı.

İki anne kaza anında bebeklerine sımsıkı sarılıp, onları korumak istediler. Ancak çarpışma öyle şiddetliydi ki ne bebeklerini ne kendilerini kurtarabildiler.

Kazada Suzan Akpınar, kucağındaki kızı Irmak (1) ile Fadime Akpınar'ın da bir yaşındaki minik kızı İrem ile yaşamını yitirdi.

Ağır yaralanan sürücü Ramazan Akpınar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

BEBEK EŞYALARI AĞLATTI

Kaza sonrasında olay yerine gelen Fadime Akpınar'ın eşi Ümit Akpınar, eşi ve bebeğinin etrafa dağılan eşyalarını görünce sinir krizi geçirdi. Bir yaşındaki küçük İrem'in battaniyesine sarılan acılı babayı polis güçlükle sakinleştirdi.

Olay yerine gelen bayan savcı da gördüğü manzara karşısında zor anlar yaşadı. Minik bebeklerin oyuncakları, emzikleri ve eşyaları polisleri de duygulandırdı.