BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yeni Sabah Güneşi!

Kanal t yayın hayatına hızlı başladı. Sabah programını ise yine deyenimli bir isim sunuyor.

Abone ol Ekranların ilk Sabah Şekeri, deneyimli sunucu Fulya Ergüneş, Kanal t ile yeniden ekranlara dönüyor.

TRT kökenli ünlü sunucu, yeniden ekranlara dönmesinde Kanal t’nin temiz toplum misyonunun etkili olduğunu söyledi. Ergüneş şöyle konuştu:

“TV’lerde gelinen nokta cidden kaygı verici. Özellikle bu kadınlar için yapılan programların çoğu insanları demoralize etmek için hazırlanıyor. Bu programlar kadınların sorunlarını değil kişisel sorunlarından dem vuruyor. Tecavüz vakaları, bilmem ne tür ilişkiler ortaya seriliyor. Birilerinin bu işe el koyması lazım. Bir kere insanlar şunu unutmasın, söyledikleri her söz yaptıkları her hareket bir gün çocukların karşısına ya da torunlarının karşısına çıkacak. Bunu düşünsünler. Bunu düşünerek hareket etsinler.” diyen Fulya Ergüneş, Kanal t’de hafta içi hergün canlı yayınlanacak olan "Sabah Güneşi" adlı programıyla sabah kuşağına kalite getirmeyi hedefliyor.

Ünlü sanatçılarla neşeli bir sabah sohbetinin yanı sıra moda, astroloji, yarışma, mutfak ve kamera şakaları bölümlerinin de bulunacağı Sabah Güneşi hafta içi her gün saat: 10.30’da Kanal t ekranlarında olacak.