BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.508,39
HABER /  MAGAZİN

Bebeği Fetullah Hoca iyileştirmiş

Alp Nuhoğlu iyileşen bebeği hakkında açıklamada bulundu, tartışma yarattı..

Abone ol

 Alp Nuhoğlu, bebeğinin iyileşmesinde Fethullah Hoca'nın katkısı olabileceğini belirterek "“Bir iş için Amerika’ya New York’a gitmiştik.

Orada yanımda İhsan Kalkavan da vardı. ‘Buraya kadar gelmişiz hadi kalk Fethullah Hoca’nın yanına gidelim’ dedi. Gittik, yemek yedik beni baş köşeye oturttular. Adam çok özel bir adam. Kendi duasının yazdığı bir altın verdi. ’Bunu al oğluna tak. Merak etme iyi olacak’dedi.

Millet hocayı görmek için iki-üç ay sıra bekliyormuş. Ben geldikten sonra bir baktım ki bebeğim iyileşmiş. Meme emmiş. Zeynep süt vermiş. O sütü rahatlıkla yutmuş. Acayip etkilendim. Hocaya ulaşmak kolay olmadığından yardımcılarıyla görüştüm.

Bebeğin sağlığının yerinde olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyleyip teşekkür ettim.. Şimdi maşallah çok iyi bebeğim...”dedi.

Vatan Gazetesi'nde çıkan bu haber, hem magazin hem de inanç dünyasını karıştırdı.

Bir doktor olarak Alp Nuhoğlu'nun, Hoca'nın verdiği okunmuş altınla bebeğinin iyileştiğini söylemesi üzerine tıp dünyasından şu yorum geldi:

"Bir doktora bu tür bir bakış yakışıyor mu?"

Fethullah Gülen ile ilgili olarak da iki görüş ortaya çıktı:

Birinci görüş şöyle: "

"Fethullah Gülen bu şekilde insanları kandırıyor"

Diğer görüş ise farklı:

" Fethullah Hoca, bu tür hurafelere karşıdır. Böyle üfürükçü uygulamalar ona göre değildir. Alp Nuhoğlu, aklı sıra show yapıyor"