BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,74
ALTIN 2.394,05
HABER /  GÜNCEL

Bebeği çöpte köpekler yiyordu!

Böylesi vahşet az görülür. 2 yaşındaki bebeğin boynunu kırıp, cinsel organını kesip, çöpe atmışlar. Bebeği köpekler yerken bulundu.

Abone ol

Bursa merkez Osmangazi İlçesi Geçit Mahallesi’nde, 2 yaşındaki Aleyna Şenol'un, evinin 500 metre uzağındaki bir çöplükte cesedi köpekler tarafından parçalanırken bulundu. Minik yavrunun boynunun kırıldığı ve vücudunda 20’nin üzerinde kesik bulunduğu saptandı.

Geçit Mahallesi Gedik Sokak’ta oturan Kerem Şenol (36) ve Fadime Şenol’un (32) kızları Aleyna, bu sabah çocuklarla oynamak üzere sokağa çıktı.

ÖLDÜRÜP ÇÖPE ATMIŞLAR

Anne Fadime Şenol muayene olmak için sağlık ocağına giderken, eltisi Semra Şenol’dan (28) çocuğunu ara sıra kontrol etmesini istedi. Bir süre sonra çocukların arasından kaybolan Aleyna’yı aramaya başlayan yenge Semra Şenol, evin 500 metre kadar uzağında Bursa Çevre yolu yakınlarında köpeklerin toplandığı bölgeye yönelince korkunç manzara ile karşılaştı.

Yüzü ve karnı köpekler tarafından parçalanan Minik Aleyna’nın cesedini gören Semra Şenol, durumu hemen polise bildirdi.

CİNSEL ORGANINI DA PARÇALAMIŞLAR

Yapılan ilk incelemede, minik kızın vücudunda köpekler tarafından oluşturulan yaraların yanı sıra 20’nin üzerinde kesik tespit edildi. Cinsel organının da kesici aletle parçalandığı belirlenen küçük kızın cesedi, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sağlık ocağından dönen ve hamile olduğu belirtilen anne Fadime Şenol, olayı duyunca fenalık geçirerek hastaneye kaldırılırken, baba Kerem Şenol ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor