BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,74
ALTIN 2.411,07
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

BDP'li belediye başkanlarına gönderme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, PKK'ya yardım eden belediye başkanlarını eleştirdi

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, terörle mücadelede ısrarlı olduklarını vurgulayarak bazı belediye başkanlarına da göndermede bulundu.

Hüseyin Tanrıverdi, ''Belediye başkanları imkanlarını dağa harcarsa, ya da dağın kumandasında şehirde terör estirirse, ona destek veren belediye başkanları elbette görevden alınır'' dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARI DAĞA HARCARSA PARAYI...

Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü: ''KCK operasyonları yapılıyor diye kimileri rahatsız oluyor. KCK'yı elbette çökertmek zorundayız. KCK operasyonlarında genelde belediye başkanlarını görüyorsunuz, yerel yöneticileri görüyorsunuz ve ondan sonra da özellikle BDP'liler, 'BDP'li belediye başkanlarını görevden aldınız' şeklinde kamuoyuna serzenişte bulunuyorlar. Belediye başkanları adam gibi görevlerini yaparsa, halka hizmette kusur etmezse, belediye başkanları belediye gelirlerini, kaynaklarını halka harcarlarsa halkın hizmetine sunarlarsa kimse ona bir şey demez. Ama belediye başkanları imkanlarını dağa harcarsa, ya da dağın kumandasında şehirde terör estirirse, ona destek veren belediye başkanları elbette görevden alınır. KCK'ya bulaşmışsa alınır. Bu memlekette kardeşliği dinamitliyorsa görevden alınır.''

YÜZSÜZLÜK İFADESİ

Tanrıverdi, belediye başkanları ya da belediye yetkililerinin bu nedenle görevden alındığını kaydederek, ''Hükümetten, devletten her türlü desteği alacaksınız, daha sonra da bu paraları başka yerlere harcayacaksınız. Vatandaş şikayet ettiğinde, 'devlet göndermiyor nasıl hizmet edelim' diye bir yüzsüzlük ifadesi de ortaya konuluyor'' şeklinde konuştu.