BIST 10.612
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.429,21
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş yıldız üstüne yıldız alıyor

Beşiktaş Milangaz, transfere doymuyor. Kartal'ın şimdi ki hedefi ise...

Abone ol

Beşiktaş Milangaz, yeni bir bomba patlatıyor. Kartal’ın elindeki listenin en başında ‘SUPERMAN’ Dwight Howard ve smaç ustası Blake Griffin yer alsa da en yakın isim Kevin Love olarak gözüküyor.

Allen Iverson transferinin ardından bu yıl da kadrosuna Deron Williams’ı katarak, tüm dünyanın ilgisini üzerine toplayan Beşiktaş Milangaz, yeni bir bomba patlatmak için gün sayıyor. NBA’de ‘lokavt’ın sona ermemesi üzerine Avrupa’da oynamak isteyen birçok süperstar, önce siyah-beyazlılar’ın kapısını çalıyor, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş Milangaz’da oynamak istediklerini söylüyor.

YILDIZLAR KADROSU

Milliyet'in haberine göre, bu isimlerin başında da NBA’in en önemli yıldızları arasında yer alan Dwight Howard, Blake Griffin, Carlos Boozer, Kevin Love, Marcin Gortat, Loul Deng, Nene Hilario ve Lamar Odom gibi isimler bulunuyor. Beşiktaş Milangaz da bir yıldızı daha kadrosuna katmaya sıcak bakarken, özellikle Dwight Howard ve Blake Griffin ikilisinden bir tanesini transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu oyuncuların maliyetlerinin çok yüksek olması, transferi zora sokarken, yapılacak transferde, oyuncunun sigorta bedelinin fazla olmaması da göz önünde bulunduruluyor. Bu nedenle de düşük kontratlı Kevin Love transferine daha sıcak bakılıyor.

39 MİLYON DOLARLIK KONTRAT

Örnek olarak Beşiktaş’ın Loul Deng transferini gerçekleştirmesi için bu oyuncunun 39 milyon dolarlık kontratının sigorta bedelini karşılaması gerekiyor. Tüm isimlerin kontratların ücretleri ve sigorta bedellerinin Coach Ergin Ataman’a sunulacağı, tecrübeli çalıştırıcının karar vereceği ismin de Şeref Yalçın ile Başkan Yıldırım Demirören’in onayından sonra Beşiktaş’a transfer edileceği öğrenildi.