BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP'den Bahçeli'yi kızdıracak sözler!

BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, MHP'de yaşanan kaset skandalıyla ilgili MHP'yi suçladı.

Abone ol

MHP'de yaşanan kaset skandalı hakkında konuşan BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, kendilerini "neden ayrıldınız" diye eleştirenlere, "Ayrılığımızı sorgulayanlar MHP'de yaşananlara baksın" diye yanıt verdi.

BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, "Bugün MHP'de yaşananlar bizim ayrılışımızı haklı çıkarmıştır" diye konuştu.

BBP'nin Ankara 2. Bölge 1. sıra adayı olan Destici, Ankara adaylarının ve partililerin katılımıyla Demetevler Hacegan Sofrası'nda seçim toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Destici, gündemi değerlendirdi.

MHP'de yaşanan kaset skandalı hakkında konuşan Destici, kendilerini "neden ayrıldınız" diye eleştirenlerin bugün yaşananlara iyi bakması gerektiğini söyledi. Destici, "Kaset skandalı bizim haklı olduğumuzun bir göstergesidir. Yaşananlar ve gelinen nokta bizim ayrılışımızı haklı çıkarmıştır" şeklinde konuştu. Hiçbir partinin tabanını incitmek istemediklerini ve siyasi rekabet içinde bazı şeyleri ifade ettiklerini söyleyen Destici, "Bu konuda daha fazla konuşmaya lüzum görmüyorum" ifadesini kullandı.

BBP'nin seçim vaatlerine de değinen Destici, "Bizim akıllı projemiz var. Bu akıllı proje Kızılırmak ile Fırat'ı birleştirmek olacaktır. Bununla birlikte pek çok şey de yerine getirilmiş olacaktır" şeklinde konuştu.

Seçim meydanlarında siyasilerin küfürlü konuşmalarda bulunmasını da eleştiren Destici, "Siyasi ahlak dışında konuşmalarla karşı karşıyayız. BBP'liler olarak biz kimsenin anasına bacısına küfretmeyiz" diyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.