BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.492,04
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den çok sert kaset yorumu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partili vekillerle ilgili ortaya çıkan kaset rezaleti üzerine şu sert açıklamayı yaptı.

Abone ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Türk milliyetçileri üzerine yıllardır oynanan seviyesiz ve pespaye oyunların bütün rezaletiyle sürdüğünü, bu oyunların devamının gelmesinin kendileri için sürpriz olmayacağını" bildirdi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, siyaset yürüyüşünde yoldan çıkanların her zaman bulunacağını, inandığı ve yaşadığı değerlere aykırı fiil ve davranışlarda bulunanların çıkacağını belirtti.

Kirli oyunlar tertipleyenlerin tezgahına düşenlerin hep olacağını ifade eden Yalçın, Türk milliyetçilerinin verdiği 40 yıllık fazilet mücadelesinin, kimsenin şahsî kabahatleri yüzünden zarar görmeyeceğini anlattı. Türk milliyetçilerinin, kendi ilke ve inançlarını çiğneyenler kim olursa olsun, aralarında barındırmayacağını savunan Yalçın, şunları kaydetti:

"Türk milliyetçileri üzerine yıllardır oynanan seviyesiz ve pespaye oyunlar bütün rezaletiyle sürmektedir. Bu oyunların devamının gelmesi bizim için sürpriz olmayacaktır. Çürüyen yapraklar elbette düşecektir. Ancak ulu dava çınarının gövdesinden daima yeni filizler fışkıracaktır.

Camiamız mensuplarından bazılarının nefislerinin ortaya dökülmesi, Milliyetçi Hareket’in etine aşerenlerin hangi tıynette olduğunu ortaya koyması bakımından manidar olmuştur. Bu vesileyle internet ortamında servis edilen çirkin görüntüler, sinsi planlarına engel olarak gördükleri Türk milliyetçilerinin ahlakını sorgulamaya kalkanların ne kadar haya ve namus yoksunu olduğunu göstermiştir.

Bu alçakça siyasi yöntemler yeni değildir. Daha önce denenmiştir, bundan sonra da denenecektir. Ancak bunların hiçbiri Türk milliyetçilerinin iktidar yürüyüşüne engel olamayacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, insanların yatak odalarına kadar girilmesiyle gizliliği ortadan kaldıran, kişisel dokunulmazlıkları yok eden bütün metot ve mekanizmaları reddediyoruz. Vicdanları kanatan bu tür aşağılık yöntemlerin siyasi çıkar uğruna kullanılmasını şiddetle kınıyoruz.

Türk milliyetçileri çıktıkları kutlu yolda nice puslu geceler, pusulu köşeler görmüştür.12 Haziran seçimleri dolayısıyla önü kesilmek, tuzağa düşürülmek istenen MHP, karşısına çıkan bu pusulu dönemeçten de sabır, metanet ve teyakkuzla geçecektir. 12 Haziran seçimleri sonrasında da milletin teveccühüyle kötülük erbabının kirli tezgahlarını başlarına geçirecektir."