BIST 9.496
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.480,46
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP liderinin ismi burada yaşatılacak

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Merkez Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde açtığı yeni parka, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini verdi

Abone ol

Açılış töreninde AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, BBP Genel Başkan Danışmanı Tolga Aral, BBP İl Başkanı Fikret Daş, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kanaat Önderleri, Basın Mensupları ve vatandaşlar yer aldılar.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Muhsin Yazıcıoğlu ile çeşitli programlarda beraber bulunduklarını söyleyerek, dava arkadaşlarının Muhsin Yazıcıoğlu’nun misyonunu sürdürdüğünü ifade etti. Kağıthane’nin birçok yerinde Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yer sahipleriyle yaptıkları anlaşmalarla kamuya terk alanları oluşturduklarını söyleyen Fazlı Kılıç, yüzde 50'ye yakın oluşturulan bu alanları okul, yol, park gibi hizmetlerle Kağıthanelilerin istifadelerine sunduklarını vurguladı. Daha önce de bu alanda Fabrikaların yer aldığını, Kamuya terk alarak oluşturdukları bu alanda şimdi bir vatan sevdalısının adını yaşattıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Muhsin Yazıcıoğlu Parkı”nın İlçeye hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, “Rahmetli şehit Genel Başkanımızın adının ebediyete taşınmasına vesile olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a çok teşekkür ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında, herkesin sevgisini kazanan Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Adriyatik’ten Çin Seddine kadar rahmetle anılacağını ifade ederek, şehadet sürecinin hala devam ettiğinin altını çizdi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan da, burada çok hayırlı bir açılış yapıldığını söyleyerek, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yiğitler yiğidi bir Sivaslı olduğunu dile getrdi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir gönül adamı olduğunu ifade eden Ali Turan, “Sivas denince akla, yiğitler yiğidi Muhsin Yazıcıoğlu gelir” diyerek, onun ismine ilk defa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın park yaptığını söyledi. Muhsin Yazıcıoğlu adına değişik çalışmaların da yapılması gerektiğini ifade eden Ali Turan, merhumun ruhunun şad, mekânının cennet olmasını dileyerek, Başkan Fazlı Kılıç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Protokolün kurdele kesimiyle gerçekleştirilen törende Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Üşüyorum” şiiri seslendirildi.