BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.406,27
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP liderinden seçmene ahiret uyarısı

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu AK Parti, CHP ve MHP'ye oy verecek olanları ahirette şikayet etmekle uyardı.

Abone ol

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye'yi sadece kendilerinin yönetmediğini ifade ederek, ''Siz yine de alışkanlıklarınıza devam edin, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, CHP'ye, MHP'ye oy verin ama ahireti unutmayın, sizi şikayet edeceğim'' dedi.

Güzelyurtlular Turizm Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdullah Taş'ı dernek genel merkezinde ziyaret eden Topçu, burada yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nda, sel felaketinden etkilenen Pakistan'da olacaklarını, toplanan yardımlarla yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Köyü'nün açılışına katılacaklarını söyledi.

AHİRETTE ŞİKAYET EDERİM

Bölücü terörün 26 yıldır bitirilemediğini, TÜİK'in verilerine göre Türkiye'deki 60 milyon insanın yarısının açlık, yarısının da yoksulluk sınırının altında yaşadığını ifade eden Topçu, ''Bu memleketin insanı açlık, yoksulluk, yolsuzluk altında inim inim inletiliyor bir de buna 26 yıldır çözülemeyen terör biniyor. Bunlar çözülmeyecek meseleler değil, bunların hepsi çözülebilir'' dedi.

Sorunları çözmek için Türkiye'nin potansiyelinin yeterli olduğuna işaret eden Topçu, şöyle konuştu:
''Yeter ki bu memleketin insanı bir kereye mahsus Avrupalı gibi düşünsün, yani alışkanlığını devam ettirmesin. Ben anketlere bakıyorum hayret ediyorum. Anketlerde, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni eleştiren vatandaş çareyi daha önce kendini yönetmişe dönüyor yüzünü. Halbuki o da yönetmiş, yönetmeyen bir Allah'ın kulu kalmamış. Memleketin geldiği bu noktada elleri temiz olan sadece biziz ve bu elleri size uzatıyoruz. Diyoruz ki gelin şu memleketi beraber yönetelim. Barajı sizin verdiğiniz oylar aşırtıyor. Ona verdiğin oyla o barajı aşıyor. Bana verirsen ben de barajı aşarım.

Ben elimi uzatacağım, yok efendim 'baraj, o, bu, şu' götürüp yine sizi bu hale getirenlere oy vereceksiniz öyle mi? Ben de öbür tarafta şikayet ederim, derim ki vebal bunların. Onun için bu seçimde hilal ile gül önünüze gelecek, ben alışkanlıklarınızı da biliyorum. Her evden bir tane oy istiyorum. Bu memleketi 'milliyetçiyim', 'Atatürkçüyüm', 'sosyal demokratım', 'İslamcılım', 'liberalim' diyenlerin hepsi yönetti, bu memleketi yönetmeyen sadece Türk-İslam ülkücüleri. Biz yönetmedik. Siz yine de alışkanlıklarınıza devam edin, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, CHP'ye, MHP'ye oy verin ama ahireti unutmayın, sizi şikayet edeceğim. İstediğim bir oy, her evden bir oy istiyorum.''