BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

BB Erzurumspor çalışanının hakem Özgür Yankaya paylaşımı başını yaktı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi evinde Rizespor'a 1-0 yenilen BB Erzurumspor'un resmi twitter hesabından maç sonrası atılan hakeme tepki tweeti, sosyal medya uzmanının başını yaktı.

Abone ol

Bu sezon alt ligden Spor Toto Süper Lig'e yükselen, ancak aldığı kötü sonuçlarla kümede kalma mücadelesi veren BB Erzurumspor, son maçında da yenilince bu sefer hakeme yüklendi.

Puan durumunda 17. sırada bulunan BB Erzurumspor, küme düşmemek için çabalayan Rizespor'u evinde konuk etmiş ve bu maçtan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Maçın ardından hakem Özgür Yankaya'nın taraflı bir maç yönettiğini düşünen BB Erzurumspor sosyal medya yöneticisi, attığı bir tweetle gündeme oturmuştu. Tweette büyük harflerle "Operasyon Çocuğu Özgür Yankaya" yazan yetkili, kısa bir süre geçtikten bu tweeti aniden sildi.

GÖREVİNE SON VERİLDİ!
B.B. Erzurumspor bu tweetten sonra özür mesajı yayımlayarak “Kulübümüzün twitter hesabından yapılan bizleri de üzen nahoş paylaşımdan dolayı futbol kamuoyundan özür dileriz. Söz konusu arkadaşın görevine son verilmiştir” ifadelerine yer verdi.