BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  MAGAZİN

Bayülgen'den gazetecilere ağır hakaret

Okan Bayülgen'den gazetecilere ağır hakaret! Zorlu Center'den çıkışta sevgilisi Selin Atasoy ile görüntülenen Okan Bayülgen, kendisine soru sormak isteyen gazetecilere hakaretler yağdırdı.

Abone ol

Okan Bayülgen sevgilisi Selin Atasoy ile görüntülenmesine tepki gösterdi, gazetecilere ağır hakaretler yağdırdı. Gazetecilere söylediği öyle bir küfür var ki ünlü şovmene sosyal medyadan tepki yağdı.

Zincirlikuyu’da ki Zorlu Center’den çıkarken görüntülenen ünlü şovmen Okan Bayülgen ve sevgilisi Selin Atasoy, gazetecileri karşısında görünce bir anda şaşkınlık yaşadı.

"APIŞ ARASI ÇEKMEKTEN BAŞKA..."

Gazetecilerin soru sormak istediği şovmen, her zaman olduğu gibi yine ilginç tavırlar sergileyerek, gazetecilere sözlü hakarette bulundu. Soru soran gazetecilere Bayülgen,’’Ne istiyorsunuz? Bana soru falan sormayın. Hal hatır sormayın. Kendinize başka bir meslek bulun. Apış arası çekmekten başka ne yapıyorsunuz?’’ diyerek aracına bindi.

KÜFÜRLER ART ARDA GELDİ

Şovmen habercilerin, “Biz de ekmeğimizi bu şekilde kazanıyoruz” demesi üzerine Bayülgen aracının camını açarak, “Ekmeğinizi s…….m” demesiyle aracıyla gözlerden kayboldu.