BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,84
HABER /  GÜNCEL

Bayan sürücü 6 aracı biçti

Ankara'da alkol alıp direksiyonun başına geçen kadın park halindeki altı aracı biçti

Abone ol

Başkent Ankara'da, alkol alarak direksiyon başına geçen bayan sürücü, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayınca park halindeki 6 araca birden çarptı. Sinir krizi geçiren bayan sürücü, kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarıyla tartıştı.

Edinilen bilgiye göre, Küçükesat civarında devriye görevi yapan polis ekipleri, yolda zigzag yaparak giden 06 BR 699 plakalı aracı durdurmak istedi. Sürücü Gülay Ateş polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı

 Sürücü, aşırı şekilde alkollü olduğu için kontrolünü kaybettiği aracıyla Libya Caddesi üzerinde park halinde bulunan 06 AC 4174, 06 AB 7704, 06 GKC 80, 06 UB 810, 06 AY 7955 ve 06 U 2148 plakalı 6 araca birden çarptı. Kaza sonrası otomobilinde yakalanan sürücü Gülay Ateş, polis ekipleri tarafından aracından indirilerek ekip otosuna alındı. Kazanın ardından karşısında kameraları gören sürücü Ateş, sinir krizi geçirdi.

 Polis otosuna alınan bayan sürücü, burada da baygınlık geçirdi. Sürekli olarak ağlayan Ateş, görüntü alan basın mensuplarına da "İnsanlar ölüyor, bir şey olmuyor da ufacık bir şey için mi bunları yapıyorsunuz?" şeklinde tepki gösterdi.
Alkollü bayanın kullandığı aracın çarptığı minibüsün sahibi ise yaşanan olay karşısında gözyaşlarını tutamadı. Uzun uğraşlar sonucu alkolmetreye üfleyen Gülay Ateş, 205 promil alkollü çıktı. Ateş, daha sonra gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.