BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.438,72
HABER /  GÜNCEL

Bayan spiker canlı yayında evlendi

Televizyonculuk tarihinde bir ilk. Bir televizyon kanalının ana haber spikeri ile haber müdürü, canlı yayında evlendi.

Abone ol

Haber stüdyosunda gerçekleşen çiftin nikahını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kıyarken, nikah şahitliklerini ise Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ve Uçak Teknisyenleri Derneği Onursal Başkanı Sefa İnan yaptı.

Havacılıkla ilgili yayın yapan televizyon kanalında mesai arkadaşıyken, evlenmeye karar veren Nilay Morgül ile Murat Herdem çifti ilginç bir nikahla dünya evine girdi. Her zaman olduğu gibi televizyon kanalına gelen gelin adayı Nilay Morgül, ana haber stüdyosuna bu kez gelinlikle geldi.

Spiker gelinlikle stüdyoya girdi

İlk haber olarak BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopter kazasındaki son gelişmeleri haber veren spiker gelin ardından da kendi nikah haberini sundu.

Bugüne kadar stüdyoda ağırladığı onlarca konuğa kendisinin soru yönelttiğini ancak bu kez onların soracağını belirten Morgül, ''Ve bana az sonra 'Hayatının en önemli kararını vermeye hazır mısın?' diyecekler. Çalıştığım televizyonda hayat arkadaşımı tanıdığım için büyük mutluluk duyuyorum'' dedi. Ardından çiftin nikâhı şahitlerin huzurunda Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından kıyıldı.

Kanalın Yenibosna'daki merkez stüdyosunda gerçekleşen nikah merasimi davetlilerin bulunduğu Küçükçekmece'deki tesisten canlı olarak izlendi.