BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.426,15
HABER /  SPOR

Batuhanın bu sözleri çok konuşulacak

Gaziantepspor ile 1 yıllık kiralık anlaştıktan sonra açıklama yapan genç yıldız teknik direktör Mustafa Denizli'yi yerden yere vurdu

Abone ol

Beşiktaş'ta istenmeyen adam olan Batuhan, Gaziantepspor ile 1 yıllık kiralık anlaştıktan sonra teknik direktör Mustafa Denizli hakkında yine açıklamalar yaptı. Batuhan, Beşiktaş'ta alt yapıdan yetişen oyunculara karşı bir tepki olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ı Teknik Direktör Mustafa Denizli batıracak. Çünkü yaşı geçmiş, Avrupa'nın hurdalıklarını Başkan Yıldırım Demirören'e aldırttı. Takım geçen sezon şampiyon olduğu için herkes gerçekleri görmezden geliyor. Beşiktaş'ın gelecek yıl şampiyon olacacağını da hiç zannetmiyorum" diye konuştu.

ALT YAPIYA BAKAN YOK

Forvete yeni oyuncu aldırmak için Gaziantep'e verildiğini belirten Batuhan, "Beşiktaşlıyım ve buradayım. Yabancı futbolcular parayı bulduklarında kapıyı vurup giderler. Olan Beşiktaş'a olacak ve taraftar yine üzülecek" dedi. Altyapıya önem verilmediğini belirten Batuhan, "Barcelona alt yapıdan yetiştirdiği oyuncularla dünyaya meydan okuyor. Geçmişte altyapısıyla övünen Beşiktaş şimdi ise gençlerini başka takımlara veriyor. A takımda altyapıdan bir tek Serdar Özkan var" şeklinde konuştu.

Nihat kampa gidecek

Burdur'da bedelli askerliğini yapan Nihat Kahveci'nin yarın teskere alacağı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından pazar ya da pazartesi günü ise takımın kampına katılmak için İspanya'ya gideceği açıklandı.

'Transferde her şey olabilir'

Beşiktaş, Barış Kupası'nın hazırlıklarını İspanya'nın Huelva kentinde yaptığı çift idmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli, kontenjanın dolu olması nedeniyle yabancı alamayacaklarını hatırlatarak, "Ancak kısa sürede önemli gelişmeler olabilir" diyerek çalışmalarının sürdüğünü söyledi.