BIST 10.244
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.392,25
HABER /  GÜNCEL

Başsavcılıktan şaşırtan twitter açıklaması 

Twitter'ın kapatılması kararıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'ndan çok önemli bir açıklama geldi.

Abone ol

İSTANBUL Başsavcısı Salihoğlu, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı : (twitter'e erişim yasağı) anılan engellemeyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcığı tarafından talep olunmuş veya alınmış bir karar yoktur." dedi.

Savcılığınızın böyle bir karar verdiği yazılı bilgisinin TİB sitesinde yer aldığını ifade ettiğimizde ise Salihoğlu, “Bizim verdiğimiz bir karar yok. İdari bir karardır. Biz İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olarak böyle bir karar vermedik” şeklinde yanıt verdi.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

TİB sitesinde yer alan bilgiye göre ise Twitter’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 20 Mart 2014 tarihinde TMK 10. Madde ile yetkili savcılıkça tedbir amaçlı erişime kapatıldığı bilgisi yer alıyordu. Tedbir kararının olduğu bilgisi yer almasına rağmen herhangi bir karar numarasının da paylaşılmaması dikkat çekti. Ancak TMK mahkemeleri kapatıldığı için herhangi bir yetki ve görevi de bulunmuyor. Başbakan Erdoğan da dün mahkeme kararının alındığını ifade etmişti.

TWİTTER'A GİRİŞ YÖNTEMİ (TIKLAYIN)>> 

DNS AYAR DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPILIR?
(TIKLAYIN)>> 

TWİTTER CEP TELEFONU DNS AYAR DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPILIR?
(TIKLAYIN)>> 

DNS AYARI DEĞİŞTİRME TWİTTER'A GİRİŞ YOLU
(DNS değişikliği nasıl yapılır? TIKLAYIN)

TWİTTER CEP TELEFONU DNS AYAR DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPILIR?
(TIKLAYIN) 

YASAKLI SİTELERE PROXY İLE GİRİŞ YÖNTEMİ TWİTTER'A GİRİŞ
(TIKLAYIN)