BIST 10.009
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.429,28
HABER /  GÜNCEL

Başlarına resmen taş yağdı! (video)

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Beldesinde patlatılan dinamit esnaf da maddi hasara neden oldu. Yaşanan o korku ve dehşet anları kameraya böyle yansıdı

Abone ol

Konacık Beldesi sanayi sitesinde inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamit bazı dükkan ve evlerde hasar meydana getirdi.

Meydana gelen patlama sonucu oluşan hasarı firma karşıladı. Edinilen bilgiye göre patlamanın Pazar günü dükkanlar kapalıyken yapıldığı ve esnafa önceden haber verilerek tedbir almaları için bilgi verildiği öğrenildi.

Firma yetkilisi yaptığı açıklamada "Biz her şekilde tedbirlerimizi aldık. Önceden esnafları haberdar ettik. Dükkanlarda ve evlerde oluşan hasarları karşıladık.Bizim için önemli olan mal değil candır.Çok şükür can kaybına yol açacak bir durum yaşanmadı" dedi.

Esnaf ise "Bizi firma yetkilileri önceden haberdar etti ve her türlü tedbirimizi aldık" dedi. Evinde ve dükkanında ufak çaplı maddi hasar oluşan esnaf Şükrü Hız ise "Mağdur olduğum konusunda yalan söylemişler. Hiçbir şekilde sağlığımda sorun yok maddi konuda da firma bütün sıkıntılarımı bütün sorunlarımızı giderdi. Hiçbir eksiğim hiçbir sıkıntım yok patlama olacağını önceden biliyorduk" dedi.