BIST 10.259
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkent'e fuar alanı müjdesi

Gökçek fuar alanı açısından büyük eksiği bulunan Ankara'ya yakında bir fuar alanı kuracakları müjdesi verdi.

Abone ol

4. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı’nın açılışını yapan
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara, ciddi bir fuara bu yıl içerisinde kavuşacak” dedi.

Altınpark ANFA Salonu’nda gerçekleşen Belediye ve Çevre Fuarı’nın açılışına Başkan Gökçek’in yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hüdaverdi Çakır ile çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

Yerel yönetimler ile sanayicileri buluşturan fuarın açılışında konuşan Başkan Melih Gökçek, fuarın Ankara ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen esnafa bol kazançlar getirmesini temenni ederek, “Fuarlar gerçekten ülkeler için son derece önemli. Ankara bu konuda çok geri kalmış vaziyette. Bunu aşabilmenin yolu, bir fuar alanının Ankara’da ciddi anlamda açılmasına bağlı. Bu konuda zannediyorum, bu sene çok ciddi bir adım atacağız” dedi.

ÜRETİCİLER İÇİN ÖNEMLİ MERKEZ

Başkent’e bir fuar alanının kazandırılacağı müjdesini veren Başkan Gökçek, “Fuar yerimizi ayarladık, planını geçirdik, aşağı yukarı kamulaştırma meselesi pek olmadığı için sorunları hallettik. Ümit ediyorum, bu yıl içerisinde hemen Havaalanı bitişiğinde ciddi bir fuar alanına Ankaramız kavuşacak” diye konuştu.

Ankara’da açılması planlanan fuar alanının Türkiye’deki üretimciler için son derece önemli bir merkez haline geleceğinin altını çizen Başkan Melih Gökçek, “Ben inşallah o günü ve oranın açılışını heyecanla bekliyorum” dedi.