BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Başkandan şike itirafı!

İstanbulspor Başkanı Ömer Sarıalioğlu 5-0 yenildikleri Gaziantep B.B. maçı ile ilgili şok açıklamalarda bulundu

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından İstanbulspor’da, iki oyuncunun, 5-0 yenildikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında şike yaptığı iddia edildi.

NTV Spor’da yayınlanan Spor Merkezi programına katılan İstanbulspor Başkanı Ömer Sarıalioğlu, şok açıklamalarda bulunarak, “5-0 yenildiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediye maçında iki oyuncumuz şike yaptı” dedi.

Başkan Sarıalioğlu, şikede adı geçen oyuncuların stoper Hakan Korkmaz ve Ali Şen Kandil olduğunu ifade ederek, “Mağlup olduğumuz maçın ardından futbolcu arkadaşlarımız bize bir dilekçe ile başvurarak, bu iki oyuncumuzun şike yaptığını ve bunu kanıtlayabileceklerini söyledi. Biz de bunu araştırdık. Bu iki futbolcu, diğer arkadaşlarına da şike teklif etmiş” diye konuştu.

Programa bağlanan İstanbulsporlu futbolcu Hakan Korkmaz ise iddiaların asılsız olduğunu belirterek, “Olay, gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konuyla ilgili konuşma yapmam bile yanlış, olay hukuksal platformda sürecektir. Herkes bu iddiaları ispatlamak zorunda. Maçı baştan tekrar izlesinler, beş golde hatam var mı görsünler. Bu iddialar karşısında şoktayım. Ali Şen de zaten skor 4-0 olduktan sonra oyuna girdi. Küme düştük diye acısının bizden çıkarılması çok yanlış. Adımızın böyle bir şaibeye karışmasından çok rahatsızız. Zaten mukavelemi feshettim” dedi.

Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Ünsal Göksen ise “Başkanın söylemleri bizi ilgilendirmiyor. Bu olaylarla uzaktan yakından ilgimiz yok. Kendisi ve futbolcuları ile aralarında olan olay bizi ilgilendirmiyor” ifadesini kullandı.