BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,90
ALTIN 2.441,84
HABER /  GÜNCEL

Başkan danışmanı parkta bıçaklandı

Balıkesir'in Erdek ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın danışmanı Murat Erbaş, bıçakla yaralandı.

Abone ol
Balıkesir'in Erdek ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın danışmanı Murat Erbaş, bıçakla yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Aysan'ın 15 kişilik bir grupla sahil bandında bulunan bir çay bahçesinde sohbet ettiği sırada masaya gelen Timuçin K, sözlü tacizde bulundu.
Çevredekilerin araya girmesi üzerine olay büyümeden yatıştırıldı. Aysan ve danışmanı Murat Erbaş bir süre sonra masadan kalkarak Yalı Mahallesi Müze Sokak'taki evine gitti.
Aysan'ı evine bırakan Murat Erbaş, konuttan çıktığı sırada dışarda beklediği öğrenilen Timuçin K. tarafından bıçaklandı. Yaralanan Erbaş, ambulansla Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrasında basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, böyle olayların ilçedeki huzuru bozduğunu ifade ederek, ''Yerel seçimlerden bu yana ölüm tehditleri alıyorum. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıllarda CHP İlçe Başkanı Hüseyin Sarı'nın koruması olduğu öne sürülen bir kişi tarafından korumam pompalı tüfekle yemek yerken vurularak öldürüldü.

Bundan bir süre önce Sarı'ya yakınlığıyla bilinen Rıdvan T. ilçe emniyet müdürlüğünde beni öldüreceğini ifade etmiştir. Bundan 15 gün öncede Timuçin K. ve Şaban F. gece yarısı belediye hizmet binasının camlarını kırmak için belediyeye gelmişler ancak nöbetçi zabıtanın olaya müdahale etmesi üzerine camları kıramamışlardır. Uzun süreden beri Timuçin K. tarafından takip edilmekteyim'' dedi.
CHP İlçe Başkanı Hüseyin Sarı'nın koruması olduğu öne sürülen zanlının gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.