BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Bürge vatandaşlarla buluştu

“Beraber düşünmek, birlikte hareket etmek amacıyla vatandaşın yönetimde söz sahibi olması” düşüncesiyle başlatılan Halk Meclisleri'nin ilki gerçekleştirildi.

Abone ol

Daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha yaşanılabilir bir kent için çaba harcayan Bayrampaşa Belediyesi, yaptığı faaliyetleri vatandaşlarıyla paylaşmak, ilçenin sorunlarını masaya yatırmak, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinlemek, taleplerini almak ve tüm bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla Halk Meclislerini başlattı.

İlk olarak Merkez Parkı'nda başlatılan Halk Meclisi yoğun bir katılıma sahne oldu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Başkan Yardımcıları ve Belediye birim müdürlerinin tam kadro katıldığı Halk Meclisi, Belediye faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkan hemen ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Bürge yaptıkları işleri ve projeleri anlattı. Program, vatandaşların soruları ve Başkan Bürge’nin bu sorulara verdiği cevaplarla tamamlandı.

“Beraber düşünmek, birlikte hareket etmek amacıyla vatandaşın yönetimde söz sahibi olması” düşüncesiyle yapılan Halk Meclisleri ilçe genelinde ki diğer mahallelerde devam edecek.