BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
HABER /  SEÇİM

Başdanışman aday tanıtım törenlerini yarıştırdı

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, dünkü törenle CHP ve MHP'nin çatı adayı açıkladığı töreni ve HDP'nin Demirtaş ismini açıkladığı törenleri karşılaştırdı.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklandığı törenle, diğer iki adayın isminin açıklandığı törenleri karşılaştırdı.

HDP'nin amatör olduğunu belirten Akdoğan, CHP ve MHP'nin çatı adayını açıkladığı törenin de iki partiye yakışmadığını söyledi.

Yalçın Akdoğan, Yeni Şafak'ta Yasin Doğan takma adıyla yazdığı köşe yazısında, cumhurbaşkanı adaylarını değil, onların aday gösterildiği törenleri karşılaştırdı. İşte Akdoğan'ın yazısından ilgili bölümler şöyle:

DONANIM VE KÜLTÜR FARKI ORTAYA ÇIKTI

"Partiler arasındaki kalite, seviye, donanım ve kültür farkı yaptıkları organizasyonlarla da kendisini gösterir. AK Parti'nin Cumhurbaşkanı aday tanıtım töreni ile muhalefetinki kıyaslandığında bu fark çok açık şekilde görünüyor."

İKTİDAR OLMAMIZIN TESADÜF OLMADIĞI ORTADA

"Müziğiyle, klibiyle, afişleriyle, salon tasarımıyla, logosuyla ve tabii ki heyecan ve coşkusuyla AK Parti 12 yıldır iktidar olmasının tesadüf olmadığını ortaya koydu."

ONLAR TÖREN YAPMAYI BECEREMEDİ!

"HDP'nin amatörlüğü belki anlayışla karşılanabilir ancak ölü doğan aday tanıtım organizasyonu MHP ve CHP gibi iki köklü partiye yakışmadı."