BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.377,99
HABER /  GÜNCEL

Başbakanımız fırtına gibi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de ziyaret ettiği eski doktoru Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Başbakanımız fırtına gibi” dedi. <br/>Ba...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de ziyaret ettiği eski doktoru Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Başbakanımız fırtına gibi” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Yeniköy’de yaptığı Ford Otosan Yeniköy Fabrikası açılışından sonra İzmit ilçesinde eski doktoru Prof. Dr. Sadettin Hülagü ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren sohbetten bahseden Prof. Dr. Hülagü, şöyle konuştu: “Başbakanın takipleri yapılıyor. Herhangi bir sıkıntısı yok. Sayın Başbakanımızın ekibi takdir etmiş, bizleri çağırmış. Biz de gerekli devlet büyüklerimize her zaman hizmete hazırız. Gerçekleştirdiği ziyaret bir nezaket ziyaretiydi. Daha önce söylemişti, ’evine geleceğim, eşim size danışmak istiyor’ diye. Kendileri takdir buyurdular. Ani bir program değişikliğiyle, bizim de haberimiz yoktu. Ford Otosan’daki etkinlikten eve geldik. Bir muayene değil, tamamen ev ortamında gerçekleşti. Tamamen sohbet ortamında gerçekleşti. Sağlık dışı şeyler konuştuk. Ancak sağlığı iyi. Hiçbir sıkıntısı yok. Başbakanımız sağlıklı, sıhhatli, dinamik, fırtına gibi.”
(İHA)