BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan kasedi biliyordu!

Meclis'te o gün kritik oylama yapılıyordu. Biri başbakanın kulağına bir şey fısıldadı. Erdoğan kaseti o gün öğrendi. Çelik anlatıyor;

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik Başbakan Erdoğan'ın Baykal'ın olduğu iddia edilen kasedi önceden bildiğini açıkladı.

CNNTürk'te Cengiz Çandar ve Hasan Cemal'in sunduğu "Tecrübe Konuşuyor" programına dün gece katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, çok önemli bir açıklamada bulundu.

KASET HABERİ KRİTİK OYLAMADA GELDİ

Çelik, CHP Lideri Deniz Baykal'ın kaset haberinin Meclis'te en kritik oylamanın yapıldığı zaman geldiğini ve Başbakanın bu haberi aldığı zaman yanında olduğunu açıkladı.

KOMPLOYU YAPANLARI BULUN TALİMATI

Çelik, haberi öğrenen Başbakan Erdoğan'ın şaşırdığını, inşallah doğru değildir değini ve hemen ilgili kurumlara "Komployu yapanların bulunması" için talimatını verdiğini söyledi.

KRİTİK GÜN 5 MAYIS MI 7 MAYIS MI?

Ömer Çelik'in açıklamalarından kritik oylamadan hangi günü kastettiği net olarak anlaşılmazken, 5 Mayıs'taki kritik oylamanın dışında 7 Mayıs'ın ilk saatlerinde de kritik bir oylama yapılmış, Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntüler de aynı gün ortaya çıkmıştı