BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başbakan Denizliyi böyle görmesin

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin 2011 yılında Türkiye'nin en güzel ve modern kentlerinden biri olacağını söyledi.

Abone ol

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Mithat Ekici, İl Başkanı Bilal Uçar ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ile birlikte il binasında yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

100 bin konutun olduğu kentte büyük bir operasyon yapıldığını, kazılmadık sokak, cadde kalmadığını söyleyen Başkan Zeybekci, "Denizli karnı açılmış hasta gibi. Önümüzdeki dönemlerde referandum için Anadolu'yu gezecek olan başbakanın bile şu anki Denizli'yi görmemek için gelmesini istemem" dedi.

100 yılın dev alt yapı projesinde sona yaklaştıklarını, alt yapı çalışmalarının yüzde 90'nın tamamlandığını söyleyen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Denizli'nin her tarafında hummalı bir çalışma var. Aylardır Denizli halkı zorluklar yaşıyor. Vatandaşlarımız alt yapı çalışmaları esnasında büyük sabır gösteriyor. Bizim çalışmalarımızdan çok vatandaşın gösterdiği sabırı kutlamak gerekiyor" dedi.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Başkan Zeybekci, "2011 yılında Denizli, Türkiye'nin en güzel ve modern kentlerinden biri olacak" diye konuştu.