BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.438,86
HABER /  GÜNCEL

Başarılı öğrencilere ödül

Avcılar ilçesinde bulunan tüm okulların başarılı öğrencileri ödüllerine kavuştu.

Abone ol

Avcılar ilçesinde bulunan tüm okulların yıl içerisinde katıldıkları spor ve kültür yarışmalarının ödülleri, geçtiğimiz hafta sonu Barış Manço Kültür Merkezi"nde düzenlenen bir törenle verildi.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kaymakam Hasan Duruer ve Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk"ün de katıldığı ödül töreninde öğrencilerin verdiği müzik ziyafeti ile davetli velileri büyülediler.

2005-2006 yılı içerisinde katıldıkları tüm etkinliklerden kazandıkları madalya ve kupalarının verildiği törende konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin bilgi ve birikimlerini arttırmayı hep sürdüreceğiz” dedi.

Avcılar"ın bugün artık bir Kültür Kenti olduğunu da söyleyen Değirmenci, “Gençlerimize ve yetişkinlerimize yönelik eğitim çalışmalarımız, toplum bilincini geliştirmek, sanata olan ilgiyi arttırmak, düşünen, üreten bireyleri bir araya getirip ülke kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Başarılı okul öğrencilerine ödülleri Kaymakam Duruer, Başkan Mustafa Değirmenci ve Milli Eğitim Müdürü Öztürk tarafından verildi.