BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,77
ALTIN 2.408,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bartın'da kanlı bayram: 3 ölü!

Kızını kaçıranlara aracı olan aileye pusu atan Şerafettin Ocakcı, 3 kişiyi hunharca öldürdü.

Abone ol

Bartın'dan bayramın 1. günü gecesi yaşanan olayda 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Çakır Ömer Ağa Köyü'nde meydana gelen olayda, bir süre önce kızı kaçan Şerefatten Ocakcı, bayram günü köyde kan döktü.

Kızını kaçıranlara aracı olanların önünü 74 M 0101 plakalı minibüsü ile kesen Ocakcı, karşı yönden gelen 67 AU 782 plakalı otomobile çarparak, otomobili geri geriye sürüklemeye başladı. Sürüklenen otomobil yaklaşık 60 metre sürüklenerek, yolun kenarındaki boşluğa düşünce durdu. Bu sırada minibüsten inen Şerafettin Ocakcı, belinden çıkarttığı 7.65 çapındaki ruhsatsız tabanca ile otomobile ateş etmeye başladı. Otomobilde bulunan 10 yaşındaki Abdullah Hızarcı, babası Halil ve annesi Semiha Hızarcı, Şerafettin Ocakcı'nın silahından çıkan mermilerle yaralandı.

ÖLMEDİKLERİNİ GÖRÜNCE ŞARJÖR DEĞİŞTİRDİ

Şerafettin Ocakcı, 1 şarjör mermiyi otomobildekilerin üzerine boşalttı. Otomobildekilerin ölmediğini gören Ocakcı, cebinden başka bir şarjör daha çıkartarak silahına taktı ve silahını yeniden ateşledi. Otomobilin içinde kaçamayan 3 kişi Ocakcı'nın silahından çıkan mermilerle ağır yaralandı. Köyde bunlar olurken, kimse durumu fark etmedi. Bir süre sonra 1 kişinin olayı görmesi üzerine 112 Acil Servise haber verildi. Acil Servis ekiplerinin olay yerine gelmesi sonucu otomobilde bulunan ve ağır yaralı oldukları tespit edilen 3 kişi otomobilden çıkartıldı. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hayati tehlikeleri bulunan 3 kişi bölgeye sevk edilen 2 ambulans ile Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAY YERİNDEKİ MANZARA DEHŞET VERİCİ

Çakır Ömer Ağa Köyü'nde yaşanan bu olay görenlerin tüylerini ürpertti. Minibüsü, otomobilin üstüne süren Şerafettin Ocakcı'nın cinayeti işlemeye ne kadar kararlı olduğu olay yerinde bulunan boş mermi kovanlarından anlaşıldı. Ocakcı, silahını otomobilin ön ve yan camlarına doğru doğrultarak, ateşledi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri cinayetin yaşandığı bölgede yaptığı araştırmada, otomobil içinde 5 adet kovan, otomobilin dışında ise 7 adet olmak üzere toplam 12 boş kovan buldu. Jandarma, Şerafettin Ocakcı'nın, otomobili yaklaşık 50-60 metre sürüklediğini tespit etti. Otomobilin içindeki kanlar ve cinayetten geri kalan manzara köylüleri bile şaşkına çevirdi. Ölen 3 kişinin yaklaşık yüz metre ilerideki evlerinde bulunan akrabaları ise olaydan habersizdi.
3 kişiyi pusu kurarak öldüren Şerafettin Ocakcı, jandarma ve polis tarafından her yerde aranıyor. Minibüs şoförü olan Şerafettin Ocakcı'nın cinayeti nasıl işlediği ve yaşanan olayların ortaya çıkması için jandarma geniş çaplı operasyon başlattı. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı.