BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  GÜNCEL

Barış Özbek'in eşi kimdir Minecan Beyazadam kaç yaşında?

Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda yer alan isimlerden biri de eski futbolcu Barış Özbek. Galatasaray'da bir dönem forma giyen Barış Özbek Türk asıllı Alman futbolcu. 35 yaşındaki Barış Özbek Almanya doğumlu. Barış Özbek, sunucu Minecan Beyazadam ile evli.

Abone ol

 Her yıl daha da zorlaşan ada şartlarında bu sene ünlüler kadrosunda yer alan isimlerden biri de eski futbolcu Barış Özbek. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Barış Özbek Trabzonspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları da giymişti. Almanya doğumlu olan Barış Özbek, 35 yaşında. Sunucu Minecan Beyazadam ile evli olan Barış Özbek geçtiğimiz sezon futbol hayatını noktaladı. 

Futbol kariyerine Almanya'da başlayan ve Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor, Fatih Karagümrük formaları giyen Barış Özbek'in Survivor 2021 kadrosunda yer alacağı resmen açıklandı.

Essen'den 2007 yılında Galatasaray'a transfer olan Barış Özbek, 2008 yılında şampoiyonluk yaşadı. 2013 yılında Trabzonspor'a transfer olan Özbek, Union Berlin, Duisburg, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

1986 yılında Almanya'da doğan eski futbolcu, geçtiğimiz sezonun sonunda futbolculuk kariyerine son verdi.

Eşi Minecan Beyazadam kimdir:  Minecan Beyazadam 1981 doğumlu olan ve Diyarbakır’da doğmuş bir ünlümüzdür.Türvak ile beraber güzel bir eğitimden geçmiş bu sayede henüz yaşı daha küçükken 16-17 yaslari itibariyle dizilerde oynamıştır. Bir zamanların önemli dizilerinden biri olan Böyle mi Olacaktı isimli dizide rol alma başarısı göstermiştir.Çok uzunca bir Süper Lig Tv ekranlarında yayınlanmış Futbol Life isimli programın sunuculuk görevini üstlenmiştir.Futbola olan sevgisi ve ilgisi nedeniyle Spor programlarını sunabilen sayılı bayanlardan biridir.Futbol Lİfe programına son verip ardındanda Trt ekranlarında yayınlanan Futbol Günlüğü isimli programda görev almıştır.