BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Barcelonaya Ronaldinho şoku

Ronaldinho, geçirdiği anjin hastalığı sonrası fizik kondisyonunu geliştirmek için, 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak...

Abone ol

Barcelona'nın dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, geçirdiği anjin hastalığı sonrası fizik kondisyonunu geliştirmek için tek başına çalışacak ve 2 hafta maçlara çıkmayacak.

FC Barcelona Kulübü'nden verilen bilgide, bu hafta ligde oynanacak Mallorca maçı ve gelecek hafta çarşamba günü Kral Kupası'nda Getafe ile yapılacak maçta Ronaldinho'nun forma giymeyeceği belirtildi.

Brezilyalı futbolcunun geçirdiği hastalık sonrası antibiyotik tedavisine devam ettiği ve takımdan ayrı olarak spor salonunda tek başına fizik kondisyon çalışacağı yönünde resmi açıklama yapılsa da İspanyol basını buna pek ikna olmadı. AS gazetesi, Ronaldinho'nun bu sezon 179 antrenmandan 98'ine çıkıp 81'ine katılmadığını hatırlatarak, anjin olduğu haberlerinin de gerçek olmadığını savundu. Ronaldinho'nun Barça kulübü başkanı Joan Laporta ile arasında sorun olduğunu yazan AS, yıldız futbolcunun gelecek sezon İtalya'nın AC Milan takımına gitme ihtimalini yüksek gösterdi.

Barçalı futbolcular ise normalde hep güler yüzlü olan Ronaldinho'nun son zamanlarda gülmediğinin farkında olduklarını, ancak bunun takımdan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmediklerini söylediler.

Barcelona'nın liderliğinde 29 haftanın geride kaldığı La Liga da 25 maçta oynayan Ronaldinho, 17 gol attı.