BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76
HABER /  GÜNCEL

Barca’yı kahreden haber

Barcelona’nın eski teknik direktörü Tito Vilanova yoğun bakıma alındı. Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Vilanova’nın durumunun ağır ol...

Abone ol

Barcelona’nın eski teknik direktörü Tito Vilanova yoğun bakıma alındı. Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Vilanova’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İspanyolların en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona’nın bir dönem teknik direktörü olan, La Masia’nın emektar isimlerinden Tito Vilanova’nın yoğun bakıma alındığı bildirildi.
Pep Guardiola’nın Barcelona Teknik Direktörlüğü’nden ayrılmasının ardından yerine göreve gelen Tito Vilanova, Katalan kulübünde sadece bir sezon görev yapabilmişti. Kanser tedavisi sebebiyle takımda kalamayacağını belirten Vilanova, Barcelona’da sadece 1 sezon teknik direktörlük görevini yürütebilmişti. İspanyol Ulusal Radyosu’nun verdiği bilgiye göre Vilanova’nın sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine geçen Cuma günü Barcelona’da hastaneye kaldırıldığını, ameliyat edildiğini ve yoğun bakımda tutulduğunu duyurdu.
45 yaşındaki teknik direktör Vilanova, 2012-2013 sezonunda Barcelona’nın başına geçmişti ve kanser tedavisi gördüğü için Katalan kulübündeki görevini bırakmıştı.
(İHA)