BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  GÜNCEL

Bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp giren kadının görüntüleri

ANKARA Beypazarı'ndan gelen haber Türkiye'nin gündemi oldu. Lastik ayakkabıları çamurlu olan teyze bankaya onları çıkarıp girdi. Görüntüler herkesin yüreğini sarstı. Bankaya ayakkabılarını çıkarıp giren teyze Şerife Cesur'u anımsatırken kimliği merak konusu oldu.

Abone ol

TÜRKİYE'nin gündemine oturan çamurlu ayakkabılı kadının görüntüleri Ankara'dan geldi. Beypazarı ilçesinde bir banka şubesine gelen bir kadın, çamurlu ayakkabılarını çıkardıktan sonra içeriye giriyor. Görüntüler sosyal medyaya düşünce kadının kimliği merak konusu oldu.

Görüntülerde banka önüne gelen yaşlı bir süre bekliyor. Kadın köylerde giyilen lastik ayakkabılarını bakıyor ve onların çamurlu halini görünce herkesin yüreğini titreten şeyi yapıyor. Çamurlu ayakkabılarını çıkarıp içeriye öyle giriyor.
Yaşlı kadının bu hareketi bankada sıra bekleyen vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Yaşlı kadın işlemlerini bitirdikten sonra dışarıda bıraktığı ayakkabılarını giyerek bölgeden uzaklaştı.


Bankanın şubesinin önünde o içeri girdikten sonra bir çift çamurlu lastik ayakkabı kalıyor.

Yaşlı kadının bu hareketi geçtiğimiz yıl Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaşanan Şerife Cesur olayını hatırlattı. Gece saatlerinde ilçedeki hastaneye götürülen 84 yaşındaki Şerife Cesur'un ayakkabılarını acil servis girişinde çıkarması güvenlik kameralarına yansımış ve daha sonra eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı törenle hastanenin ismi 'Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi' olarak değiştirilmişti. 

Türkiye onu arıyor? Bankaya çamurlu ayakkabılarını çıkarıp giren kadın