BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.491,21
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 5.bölüm fragmanı Aslı ve Ferhat'ın öpüşme sahnesine bakın

Kanal D'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 5.yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yayınlanan son bölümle büyük ilgi çeken Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde neler yaşanacak? Siyah Beyaz Aşk 5.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk 5.yeni bölümde nefesler tutulacak. Aslı zorla evlendirildiğini polise anlatacak mı? Gelin hep birlikte Siyah Beyaz Aşk 5.bölüm fragmanına bakalım.

Siyah Beyaz Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savundu; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Dizinin yeni 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

ASLI VE FERHAT AŞIK MI OLUYOR?

Birbirleriyle zorla evlenen Aslı ve Ferhat'ın öpüşmesi yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Ferhat'ın Aslı'ya yavaş yavaş aşık olması ise gelecek bölümlere damga vuracağa benziyor.