BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Banka şubesinde dehşet anları

Zanlının, banka şubesinde kadın müdürü bıçakla rehin alıp, 14 bin 450 lira çaldığı anları güvenlik kamerası kaydetti

Abone ol

ADANA'da bir kişinin, 15 bin lira kredi talebi gecikince bankanın kadın müdürünü boğazına bıçak dayayıp rehin aldıktan sonra 14 bin 450 lira parayı alıp kaçması, saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

BANKA MÜDİRESİNİN BOĞAZINA BIÇAK DAYADI

Merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı'ndaki bir banka şubesinin güvenlik kamerası kayıtlarında, zanlı F.E. (32), bankada bir süre bekledikten sonra odasına yöneldiği müdür S.İ.B'yi boğazına bıçak dayayarak rehin alıyor.

PARA DOLU POŞETİ ALIP KAÇTI

Zanlı, tabancasını kendisine doğrultan güvenlik görevlisinden silahını yere bırakmasını istiyor. Güvenlik görevlisi, silahını yere bıraktıktan sonra zanlı yanında getirdiği poşete para konulmasını istiyor. İçinde 14 bin 450 lira olan poşeti alan ve rehineyle çıkış kapısına yönelen zanlı, bankadan ayrılıyor.

Öte yandan, iki gün önce yaşanan olayda, soygundan 5 dakika sonra sigara almak için girdiği tekel bayisinden çıkarken yakalanan F.E'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandığı bildirildi.

TUHAF SAVUNMA

Zanlının, emniyetteki ifadesinde, "Başka bankaya olan kredi borcumu ödeyebilmek için kredi kullanmak istiyordum. 15 bin lira kredi başvurusunda bulunmuştum. Başvurumun onaylanıp, onaylanmadığını sormak için bankaya gitmiştim. Beklerken bir anlık kararla bu olayı gerçekleştirdim" dediği belirtilmişti.