BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bandırmaspor'da parola galibiyet

3. Lig Yükselme Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor Pazar günü oynayacağı Siirtspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Abone ol

Bandırmaspor yöneticileri Can Gülmezgil ve Mehmet İlban kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Geçen hafta kendi evlerinde oynadıkları ve uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-1 berabere kaldıkları Anadolu Üsküdar maçında hakem hataları olduğunu ifade eden yönetici Mehmet İlban, Futbol Federasyonu'ndan Pazar günü oynayacakları Siirtspor maçına deneyimli bir hakem verilmesini isteyeceklerini belirtti.

Siirtspor maçının 2. Lig yolunda kader maçı olduğunu kaydeden İlban, "Haftasonunda sahamızda Bandırmaspor'un tarihi bir maçını oynayacağız. Geçen hafta sonu oynadığımız Anadolu Üsküdar maçında futbolcularımıza gösterilen kartlar gördük. Maçın 4 dakikalık uzatması olmasına rağmen uzatmanın 6.dakikasında yediğimiz golü gördük. Bu haftasonu Siirt, Bandırma ve Balıkesirlileri ilgilendiren için tarihi bir maç oynacağız. Bu karşılaşma öncesinde tüm Siirt camiası başta olmak üzere herkesin yapacağı anti etik şeylere karşı olacağız. MHK'den deneyimli bir hakem atanmasını isteyeceğiz. Şampiyonluk turu atabileceğimiz bu karşılaşmaya tüm Bandırmalıları davet ediyoruz" dedi.

Bandırmaspor'un Siirt maçı öncesinde Erdek Agrigento Otel'de kampa girdiğini ifade eden İlban, maç gününe kadar hazırlıklarını Erdek'te sürdüreceklerini söyledi. Takımda sakat ve cezalı futbolcular hakkında da bilgi veren İlban, "Son Anadolu Üsküdar maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen kaptan Mustafa, Ercan Göç ve Erhan Siirt maçında oynayamacaklar. Sakatlıkları devam eden Ali Kafadar bu maça yetişecemeyecek. Sakatlıktan çıkan Ozan Cengiz maça hazır durumda. Görev verilirse oynar. Ali Serin ve Samet'in durumları iyiye gidiyor. Samet'in göz kapağında yırtık oluştuğu için dikiş atıldı maç günü dikişler alınarak maça yetişecek.

Kaptan Rıza geçen maçta cezalıydı cezası bitti bu maçta oynayabilecek. Tüm Bandırmalıları şampiyonluk turu atılacak maça bekliyoruz biz hazırız" dedi.