BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Bana Sevmeyi Anlat 12. yeni bölüm fragmanı!

FOX Tv'nin sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ın 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Abone ol

FOX Tv'de yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bana Sevmeyi Anlat son bölümde, Hakverdi’nin dönüşüyle birlikte dengeler değişti. Leyla’nın çocuğunu önce kaçırtıp sonra buldurarak kahramanlık oyunu oynayan Haşmet, Leyla’yı kaybetme korkusuyla panikledi. Bana Sevmeyi Anlat yeni fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

BANA SEVMEYİ ANLAT 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bana Sevmeyi Anlat'ın son bölümünde, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Hakverdi, Haşmet’in huzursuz olmasına neden olur. Sevdiği kadının gözüne girmeyi başardığı sırada Hakverdi gerçeğiyle yüzleşen Haşmet, Leyla’yı kaybetme korkusu yaşar. Yaptığı planının kusursuz işlemesi için çapa gösteren Alper, Leyla’dan uzak durma konusunda zorluk yaşar. Öte yandan Engin ve Ezgi cephesinde de sürpriz gelişmeler yaşanmaktadır. Engin’in attığı adımlar ikilinin ilişkisini bambaşka bir boyutta şekillendirir. Leyla’nın kendi düğününden kaçtığının basına sızması Canan’ı çıldırtırken, Haşmet için yeni bir kapı aralanır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde Canan’ı gören Salih ise geçmişiyle yeniden yüzleşir. Kocasıyla ilgili gerçeklerden habersiz olan Ayla, sinsi planların eşiğindedir ve planlar Leyla ve Alper’i yakından etkileyecektir. 

BANA SEVMEYİ ANLAT KONUSU

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Bana Sevmeyi Anlat” Cuma akşamları FOX'ta!