BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.390,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elazığ'da yürekleri ağza getiren görüntü

Elazığ'da bir kadın, kocasıyla tartıştıktan sonra kucağındaki çocuğu alt geçitten yola fırlatmakla tehdit etti. Görüntüler olay yerindeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Abone ol

ELAZIĞ'da çekiler görüntüler yürekleri ağza getirdi! Üst geçitte bir şahıs, eşi olduğu tahmin edilen kadın, kocasıyla tartıştıktan sonra kucağındaki bebeği alt geçitten yola doğru atma tehdidinde bulundu. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, merkez Bosna Hersek Caddesindeki yeni yapılan altgeçit yolunda meydana geldi. Kucağında bir çocukla yolda duran kadın, kocası olduğu tahmin edilen şahısla tartıştı.

"BEN DE BU ÇOCUĞU ATMAZSAM"

Tartışma nedeniyle kadının çantasını alan şahıs, fırlatarak alt geçide attı. Bu duruma sinirlenen kadın ise korkuluklara doğru koşarak, kucağındaki çocuğu aşağı sarkıtıp, “Ben de bu çocuğu atmazsam” diye bağırdı.

Çevredeki vatandaşların korkulu anlar yaşadığı olayda bir vatandaş gelerek kadına müdahale etti. Bu sırada çevredeki vatandaşların da yardımıyla çocuk kadının elinden alındı. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

KADIN KONUK EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Öte yandan yaşanan görüntülerle ilgili olarak gece saatlerinde yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık talimatıyla kadın ve 2 çocuğu evinden alınarak Kadın Konuk Evi'ne yerleştirildi. Kadının kimliğinin H.A. olduğu ve tartıştığı kişinin de kocası S.A. olduğu tespit edildi.

Yapılacak soruşturmaların ardından anne ile çocukları ile ilgili karar verileceği öğrenildi.