BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.452,46
HABER /  GÜNCEL

Balıkesirde kayıp 3 genç aranıyor

Balıkesir'de 25 gün önce kayboldular ancak hala iz yok. Güvenlik güçleri kayıp üç genci her yerde arıyor.

Abone ol

Balıkesir’de 25 gün önce kaybolan 3 gençten iz yok. Gençlerin öldürülüp bir yerlere atılmasından şüphelenen güvenlik güçleri kötü hava koşullarına rağmen Serkan Özmen (30), Samet Erkutoğlu (17) ve Ercan Altuntaş’ı (20) her yerde arıyor. Kuyular ve metruk alanlar didik didik ediliyor.

Serkan Özmen, Samet Erkutoğlu ve Ercan Altuntaş’ın 25 gün önce Sakarya Mahallesi’ndeki bir evde eğlenmek üzere bir araya geldiği ve o günden sonra hiç kimsenin görmediği belirtildi.

Çocuklarından haber alamayan aileler polise başvurdu. Polis gençlerin fotoğraflarını çevre il emniyet müdürlükleri ile jandarma komutanlıklarına gönderdi.

Kayıp gençlerden Serkan Özmen ile Ercan Altuntaş’ın çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu, bu nedenle husumeti olan kişilerce kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, gençleri her yerde arıyor. Gençlerin öldürülüp kuyuya atıldığı ihbarını alan polis, geçtiğimiz günlerde oluşturduğu bir ekiple, Balıkesir Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi ve jandarma ile birlikte kötü hava koşullarına rağmen arama yaptı. Ancak gençlere ölü ya da canlı ulaşılamadı.