BIST 10.056
DOLAR 32,21
EURO 34,79
ALTIN 2.420,85
HABER /  GÜNCEL

Balık pişirirken arabayı patlattı

Adana'da korkutan patlamanın ardından gerçek ortaya çıktı.

Abone ol

Adana'da akşam saatlerinde herkesi korkutan bir patlama yaşandı. Evinde akşam yemeği için balık pişiren kadın, alev alan küçük tüpü panikle balkondan dışarı attı. Park halindeki aracın ön camından içeri giren tüp, patlayarak aracın yanmasına neden oldu.

Olay, Seyhan İlçesi Beyazevler Mahallesi 27 Sokak'taki Gül Apartmanı'nda meydana geldi. 3. kattaki evinde akşam yemeği için küçük tüpte balık yapan Yasemin Sömek, tüp alevlenince balkondan aşağı attı.

Aşağıda park halindeki bir aracın ön camından içeri giren tüp yangına neden oldu. Alevler içerisindeki aracın içinde bulunan tüp büyük bir gürültüyle patladı. Mahalleliyi korkutan bu olay sonrası itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken araç kullanılamaz duruma geldi.

Araç sahibi Dursun İnan, itfaiyenin geç geldiğini iddia ederken meydana gelen hasar nedeniyle şaşkınlığını gizleyemedi. İlk patlama anında yasa dışı örgüt üyelerince otomobiline molotof atıldığını sandığını söyleyen İnan, olayın kazayla meydana geldiğini daha sonra öğrendiklerini aktardı.

Evine gelen Halil Sömek ise olay hakkında eşinden bilgi aldı. Araç sahiplerinin masrafını karşılayacağını anlatan Sömek, "Üzücü bir olay yaşandı. Can kaybı yaşanmamasına seviniyoruz. Araçta meydana gelen hasarı karşılayacağız." ifadelerini kullandı