BIST 10.742
DOLAR 32,22
EURO 35,08
ALTIN 2.525,80
HABER /  SPOR

Carlos batıl inanca takıldı

UEFA kupası finalinin tanıtımında sempatik tavırları ile hayran bıraktı. İki isteği batıl inaçları nedeniyle geri çevirdi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Roberto Carlos, tanıtımı bugün yapılan UEFA Kupası 2009 Finalinin lansmanına, sempatik tavırları ve yaptığı içten açıklamalarla damgasını vurdu.

Carlos, final maçının biletiyle fotoğraf çektirmesi istenince, bilete dokunmaktan kaçındı ve , "Ben bu finalde oyuncu olarak sahada olacağım" dedi.

KUPAYA DA BATIL İNANÇ ENGELİ

UEFA Kupası'nın büyük boyuttaki modelinin önünde basın mensuplarına poz veren Roberto Carlos, kupaya dokunması isteğini de reddederek, ''Bazı batıl inançlarım var. Fotoğraf çektiririm, ama modellere dokunmamaya gayret ediyorum. Benim bir inancım bu. Kazandıktan sonra dokunmayı tercih ediyorum'' dedi.

CARLOS'UN BÜYÜK HAYALİ

Carlos, Türkiye için en anlamlı finalin ise Fenerbahçe-Galatasaray finali olacağını söyledi. Carlos, ''İki takımın final oynaması harika olurdu. Benim için de tarif edilmez bir duygu olurdu. Galatasaray'a başarılar diliyorum, şu ana kadar iyi gidiyorlar. Umuyorum ve inanıyorum ki onlar da güzel bir şekilde giderler. Fenerbahçe ve Galatasaray final oynar umarım'' dedi.

BÜLENT'İN HAYALİ DE AYNI

Futbolculuk yıllarında Galatasaray'da UEFA Kupası'nı kazanan Bülent Korkmaz'a da finalin ilk bileti verildi.

Büyük boyutta hazırlanan sembolik bileti sahnede alan Bülent, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin final oynamasını arzu ettiğini kaydetti.

LOGO TANITIMI ROBERTO CARLOS İLE...

2009 UEFA Kupası finali için hazırlanan logonun tanıtımı Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos ile yapıldı.

İstanbul'un tarihi mirasının ve modern yüzünün, geleneksel mozaik tekniğinin modern bir uygulamasıyla bir araya getirildiği logoda Osmanlı ve Bizans motifleri ile futbol ve stadyum ikonları yer alıyor.

İstanbul'un haritası şeklinde mozaik desenle hazırlanan logoda finalin oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı da figürüyle ayrıca belirtiliyor.

UEFA BİLETLERİ

Final biletleri 5 Aralık Cuma günü saat 12.00'den itibaren Futbol Federasyonu'nun internet sitesi ''www.tff.org''dan satışa sunulacak. Biletlerin fiyatları 75, 100 ve 130 avro olarak belirlendi.

Talep toplama yöntemiyle yapılacak satışta, başvuru sayısı ayrılan bilet sayısından fazla olduğu takdirde 29 Ocak 2009'da noter huzurunda kura çekimiyle bilet almaya hak kazanan kişiler belirlenecek. Biletler için başvuru 23 Ocak 2009 saat 12.00'da sona erecek.