BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.402,08
HABER /  GÜNCEL

Balık cep telefonu yedi

Plajda cep telefonunu kaybeden bir iş adamı, telefonunun büyük bir morina balığının midesinde bulunmasıyla şaşkına döndü.

Abone ol

Andrew Cheatle telefonunun cebinden kayarak denize düştüğünü düşünüyordu ancak bir hafta sonra balıkçı Glen Kerley, Cheatle'ın kız arkadaşını arayarak telefonu bulduğunu söyledi.

Andrew: “Köpeğimle deniz kenerında oynarken cebimden düştüğünü düşünüyordum. O günden beri arıyordum ama bir kaç gün önce vazgeçtim.” Andrew yeni bir telefon satın alırken kız arkadaşı ona döndü ve eski numarasının onu aradığını söyledi. “Kız arkadaşım bir balıkçının benim telefonumdan aradığını ve telefonumu büyük bir balığın içinde bulduğunu söyledi. İlk önce beni kandırıyor sandım ve inanmadım. Buluşmaya gittiğimde gözlerime inanamadım. Telefonum balığın içindeydi. Biraz kokuyordu. kuruttuktan sonra çalışmaya başladı.” dedi.

Balıkçı Glen telefonu açmak istese de çalışmadı. SIM kartı çıkartıp başka telefona taktı ve bu sayede Andrew'in kız arkadaşını aradı. Morina balıkları ne bulurlarsa yiyorlar. Balıkçı Glen bir balığın içinde plastik bile bulduğunu söyledi.