BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.439,87
HABER /  GÜNCEL

En fırıldak adaylar

Bu adaylar evlere şenlik. Bir Mesih, bir cinci hoca, bir fırıldak... İşte yerel seçimin en tuhaf adayları...

Abone ol

Bu yerel seçimlerde öyle adaylar var ki evlere şenlik... Bir mesih, bir hayalperest, bir cinci ve bir fırıldak... İşte seçimin en enteresan adayları.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyfi Solukal'ın İstanbul için vaadettikleri:

Zayıflama merkezleri açılacak: Tüm hemşehrilerim, her semtte açacağımız zayıflama merkezleri ile sağlıklı yaşama kavuşacak.
Minübüsler sadece durakta duracak: Yollar kısmi felçten kurtulacak, trafikteki keşmekeşe düzen gelecek.
Yotube'yi açtıracağım: DNS işkencesi sona erecek. Tüm hemşehrilerim internet'e filtresiz, özgürce girebilecek.
Taksiler gece de gündüz açacak: Abi gündüz açar mısın devri kapanacak. Vatandaş taksimetrede yazacak miktardan korkmayacak, günün her saati rahatça taksiye binecek.
Musluktan su içmeyi özledik: Susayan vatandaş, ağzını musluğa dayayıp, kana kana su içebilecek. Arsenik karışmıştır, zehirlenirim kaygıları son bulacak!
Trafik, trajik olmayacak: Yapacağım düzenlemelerle trafiğe nefes aldıracağım. İsteyen istediği yere hem yer altından hem yer üstünden kolayca gidebilecek.
Metro her mahalleye ulaşacak!: Raylar belli bir ideolojik kesimin boyunduruğundan kurtulacak. Gelişmişliğin simgesi metro, kapınıza kadar gelecek!
Küresel ısınma bizi teğet geçecek: Ne kuraklık kalacak, ne sel, ne de felaket...Küresel ısınmayı önleyeceğim; Ben oldukça barajlar dolu, toprak verimli, çocuklar sağlıklı ve neşeli olacak. Ben seçileceğim, küresel ısınma bitecek!


Aday olmasını cinlerin istediğini aday kim? Haberin devamında?

[PAGE]

Trafik sorununu çözmek için cinlerden yardım alacak

Antalya'da medyumluk yapan 40 yaşındaki Ömer Çetin Yavuncu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. Kaleiçi'nde sahibi olduğu 2 katlı ahşap binanın üst katında oturan, alt katını da resmi ‘Medyum yazıhanesi' olarak kullanan ve vergi levhası da bulunan Yavuncu, 2 çocuğundan büyük oğlu Alperen Yavuncu ile Antalya esnafını gezerek dert dinledi, projelerini anlattı.

Kendisini diğer adaylardan ayıran ön önemli özelliğin medyumluk olduğunu söyleyen Yavuncu, birbirinden ilginç projeleri ve vaadleriyle Antalyalıları şaşırttı. Bazı seçmenler Yavuncu'yu samimi, bazıları ise fazla radikal buldu. Aday olmasını cinlerin istediğini öne süren Yavuncu, bu talebi yerine getirmek için siyasete girdiğini söyledi.

Kendisine görev verilmesi halinde toplumu destekleyici birçok projeyi hayata geçireceğini anlatan Yavuncu, “İlk hedefim esnaf tarafından kullanılan elektrik ve suyu bedava yapmak olacak. Bu şaka gibi gelebilir ama bu hizmetin gerçekleştirilebileceğini herkese göstereceğim. Ayrıca trafik sorununu çözmek için de yine cinlerden yardım alacağım” dedi.

Kendisini mesih ilan eden İstanbul adayı kim?Haberin devamında..

[PAGE]

Dünyayı tek bayrak altında toplayacak

Kendisini 'mesih' ilan ederek ün yapan Trabzonlu Dursun Ali Bacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday oldu. 2002 seçimlerinde Trabzon'dan bağımsız milletvekili adayı olan ve sadece 65 oy alabilen Dursun Ali Bacıoğlu, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde ise İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı olmuş ve 449 oy alabilmişti.

Bacıoğlu, "İstanbul'u, Türkiye'nin, Türkiye'yi de dünyanın başkenti konumuna getirebilecek İslam adaletinin temelini oluşturmayı ve tüm dünyayı, tek bayrak altında, İslam birliğinde bütünleşmeyi hedefliyorum" dedi.

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde manavlık yapan 6 çocuk babası Dursun Ali Bacıoğlu, ilk olarak 2000 yılında adını duyurdu. Türkiye o yıllarda Hasan Mezarcı ve Mehmet Ali Ağca'nın mesihlik incilerini dinlerken, gerçek Mesih'in kendisi olduğunu ileri süren Bacıoğlu, kendisine inanan 4 müridinin de bulunduğunu vurgulayarak, "Ben aslında mesihliğimi 8 yıl önce açıkladım. Herkes deli olduğumu düşünmüştü. Ancak zamanla söylediklerim anlaşılmaya başladı.

Ağca ve Mezarcı'yı üzülerek izliyorum. Gaflete düşmüş konuşuyorlar. Mesihlik, Kuran'ı iyi yorumlamaktır. Onlar İsa'nın bir insan olduğunu düşünüyorlar. Konuyla ilgili ayetler gösteriyor ki, İsa ruhtur, Kuran'ın kendisidir ve ölümsüzdür. Kuran'ı doğru yorumladığım için gerçek Mesih benim" demişti.

Uzay mekiği şeklinde restaurantlar yapacak. Haberin devamında...

[PAGE]



Palmiye adasının aynısını Çeşme'ye yapacak

AK Parti'nin Çeşme Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Gökçeoğlu, başkan seçilmesi halinde yapmayı vaat ettiği projelerle Çeşmelilerin desteğini sağlamaya çalışıyor.

Afişlerde, Çeşme için hedeflenen projeler, görenleri şaşkına çeviriyor. Evli ve 3 çocuk babası Gökçeoğlu'nun kendi internet sitesine de koyduğu ve 'Çeşme 2015' başlığı altında tanıttığı projelerden bazıları şöyle:

Yıldız Burnu açıklarına Dubai'deki Palmiye Adası'nın tıpa tıp aynısı, dünyanın en yüksek binası olacak ve her katı ayrı dönen Burgu Towers, palmiyeler arasında bir araziye yaptırılacak.

6 milyon Euro'ya mal olacak uzay mekiği şeklinde ve düğmeye basıldığında 35 metre havalanabilecek UFO uzay kabin restoranları, Karadağ tepesine kadar uzanan bir teleferik hattı, dünyanın en büyük yat limanı, her eve sıcak su.

Adana'nın sıcak sorunu çözecek renkli aday kim? Haberin devamında ..

[PAGE]


Abdurrahman Boztaş gümbür gümbür

Adana`da genel veya yerel ayrımı yapmaksızın her seçimde bağımsız-bağlantısız aday olan Abdurrahman Boztaş, 29 Mart yerel seçimler için yine iddialı projeleri ile geliyor.

Adana`da emekli gazeteci, yazar, ressam Abdurrahman Boztaş, halkın yoğun ilgisi karşısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ikinci kez `Recep`in tavuğu varsa, Boztaş`ın horozu var` sloganıyla bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Reklam filminde Recep İvedik ile Boztaş karşılaştırılıyor. Ayrıcı filmde Boztaş, kendisiyle özdeşleşen `Biz fırıldak değiliz, bu tekere çomak sokmayın` sloganı da yer alıyor. Boztaş bir koltuk üzerinde dönerek `Biz fırıldak değiliz` diyor. Daha sonra Boztaş, giydiği köylü şapkası ve yakasında Türk Bayrağı ile Atatürk Posteri önünde basın açıklamasını yaptı.

Kanalların üstünü kapatacak

Boztaş halkın kendini istediğini belirterek, Adana Büyükşehir Belediyesini kazanacak gücü olduğunu belirterek, `Adana`nın en büyük sorunu yazın çok sıcak olması bu sorunu kanalların üzerini kapatarak nemi kırarak çözeceğim` dedi. 2004 ve 2007 seçimlerinde oylarının çalındığını ileri süren Boztaş, oylarının çalınmaması halinde seçimi kazahabileceğini iddia etti.

(Kaynak: mynet)