BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Soylu 6.5 yıla yandı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu'ya göre AK Parti ile Türkiye 6.5 yıl kaybetti.

Abone ol

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'yi yolsuzluklardan partisinin kurtaracağını'' söyledi.

Süleyman Soylu, Sakarya'nın Erenler ilçesindeki Nakliyeciler Kooperatifi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Daha sonra partisinin Akyazı teşkilatını ziyaret eden Soylu, burada yaptığı konuşmada, ''Türkiye'nin AK Parti iktidarında birçok alanda zarara uğratıldığını'' öne sürdü.

Süleyman Soylu, ''Kaybedilen 6,5 yıla yanıyorum. Türkiye'yi büyük ve güçlü hale getiremediler. Ülkemin her yerini geziyorum. Ankara'da siyaset yapmadım, milletin içinde siyaset yapıyorum'' dedi.

Milletin dışında başka hiçbir gücün önünde eğilmeyen bir siyasi parti olduklarını kaydeden Soylu, AK Parti'nin eğitimden sağlık sektörüne kadar birçok alanda başarısız politikalar izlediğini öne sürdü.

Vatandaşların ekonomik açıdan çok zor günler yaşadığını savunan Soylu, şunları kaydetti:

''Özellikle tarım ve vergi politikaları düzeltilmeli. Ülkemiz terörden kurtarılmalı ve yeni bir anayasa oluşturulmalı. Milletimiz AK Parti'ye yüzde 47 oy verdi ancak bir taraftan iktidar, bir taraftan muhalefet partisi çelik çomak oynarken ekonomik ve sosyal sıkıntı bu milletin sırtından çıkıyor. İşçinin yüzde 81'i borçlu, memurun yüzde 87'sinin kredi kartı borcu var. Millet yapılanları unutmayacak ve yerel seçimlerde onları sandığa gömecek. Yapılan yolsuzluklar ortada. Türkiye'yi yolsuzluklardan DP kurtaracak.''