BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bakırköyde ödül töreni

Bakırköy'de baba ile kızını ihtihardan vazgeçiren polislere kaymakam Dursun Ali Şahin tarafından ödül verildi.

Abone ol

Başarılı amirlere kaymakam’dan ödül

Bakırköy Osmaniye’de bir inşaata 6 yaşındaki kızıyla intihar etmek için çıkan Murat Bayram’ı ikna ederek, aşağı sarkan çocuğu kurtaran Bakırköy Önleyici Büro Amiri Kamil Genç ve Komiser Hasan Erhan, Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin tarafından ödüllendirildi. Türk Polis Teşkilatı’nın 163’ncü yıldönümünün kutlandığı günde, Genç ve Erhan’a, kaymakam Şahin tarafından takdirname ve yarım altın verildi.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda inşaattan aşağı babası tarafından sarkıtılan 6 yaşındaki İrem’i kurtararak, basında yer alan başarılı amir ve komiseri Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin makamında ödüllendirdi. Emniyet Amiri Kamil Genç’in ödülünü Dursun Ali Şahin verirken, komiser Hasan Erhan’ın ödülünü ise ziyarete gelen Güngören Kaymakamı Gürbüz Karakuş verdi.

Tüm polis memurlarının bayramını yürekten kutladığını belirten Kaymakam Şahin, “İlçe genelinde çalışan tüm memurlarımızın başarılarını takip ediyoruz. Verdiğimiz ödülün maddi değeri çok küçük olsa da memurların manevi olarak motive edilmesi açısından önemli yeri olduğuna inanıyorum. Hem başarılı çalışmalarının hem de başarılarının ödüllendirilmesinin örnek olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Emniyet Amiri Kamil Genç’de “ Ben sadece görevimi yaptım. Hangi polis olsa bizim yaptığımızı yapardı. Mevzubahis olan insan hayatıysa gerisi teferruattır” dedi.