BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.413,89
HABER /  GÜNCEL

Döve döve öldürdüler

Eski kız arkadaşını rahatsız ettiği söylenen galerici Kenan Aslan,bir grup tarafından acımasızca dövüldü

Abone ol

Olay dün saat 21.30 sıralarında Aslanpaşa Mahallesi Aşağı Çarşı Mevkii’nde meydana geldi.

İddiaya göre, 2 Haziran İlköğretim Okulu'nda kadrosuz olarak görev yapan anasınıfı öğretmeni Ayşegül K., ayrıldığı sevgilisi galerici Kenan Aslan'ın kendisini rahatsız ettiğini ileri sürerek henüz kimliği saptanamayan bir arkadaşına, “Kenan, beni rahatsız ediyor, gözdağı verin” dedi.

8 KİŞİ BİR KİŞİYE SALDIRDI

Bunun üzerine, Adana'da oto galerisini bulunan Kenan Aslan, bir grup genç tarafından takibe alındı. Dün akşam Kozan'a gelen Aslan'ın sokak ortasında yakalayan gençler, onu tekme tokat dövmeye başladı. Olayın gören çevredekiler 8 kişinin bir kişiyi aralarına alıp dövdüğünü polise ihbar etti. Bu sırada kalabalık, Aslan'ı otomobile bindirerek olay yerinden götürdü. Polisler bölgede araştırma yaparken dövülen gence rastlanmadı.

ESKİ SEVGİLİYLE BİRLİKTE 8 KİŞİ GÖZALTINDA

Bu ihbardan yaklaşık 1 saat sonra Kozan Devlet Hastanesi'ne feci şekilde dövülmüş şekilde getirilen Kenan Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aslan'ın hastaneye getiren ve adı açıklanmayan kişi, “Onu Işıklı Köyü yolunda yerde yatarken buldum” dedi. Bu kişi gözaltına alınarak sorgulandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda soruşturmayı genişleten polis, anasınıfı öğretmeni Ayşegül K.'nın da aralarında bulunduğu 8 kişiyi daha gözaltına aldı.

ESKİ MİLLETVEKİLİNİN YİĞENLERİ DE VAR

Gözaltına alınanlar arasında Kozanlı olan eski milletvekili Musa Öztürk'ün 2 yeğeninin de bulunduğu öğrenildi. Dövülerek öldürülen Kenan Aslan'ın cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ayşegül K'yla, kimliği açıklanmayan diğer 8 zanlının sorgusu sürüyor.