BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.411,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakırköy Belediyesi'nden yeni diş üniteleri

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, 29 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözü tutarak Bakırköy'de 4 diş ünitesini hizmete açtı...

Abone ol

2009 yerel seçimlerinden önce Bakırköy Belediyesi’nin sağlık merkezlerinde yeni diş üniteleri açacağı sözünü veren Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Sözümüzü tuttuk, Bakırköy’de 4 tane diş ünitesi hizmete açtık” dedi.

 

Devletin sadece devlet hastaneleri ve fakültelerde diş tedavi merkezleri olduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, ”Diş tedavisine ulaşmak çok zor.Yurttaşlarımız diş tedavileri için sadece devlet hastanelerinden , fakültelerden yararlanabiliyordu ya da özel diş hekimlerine gitmek zorunda kalıyorlar. Maalesef bunun sıkıntıları yaşanıyordu. Seçimlerden önce mahallelerinde diş tedavilerini yaptırabilecekleri için söz vermiştim. Bu sözümü de şimdi yerine getiriyorum ve yeni oluşturulan Bakırköy Belediyesi Diş Hekimliği Şefliği bünyesinde Ataköy. 9. Kısım, Yeşilköy, Şenlikköy,  Kartaltepe mahallerinde bulunan sağlık merkezlerimizde diş ünitelerimizi hizmete açtık. Vatandaşlarımız burada protez hariç  tedavi hizmetleri kapsamında diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş taşı temizliği hizmetlerini tamamen ücretsiz alacaklar.

 

4 diş ünitemiz günde 15-20 hastadan toplamda 80 hastaya kadar bakabilecek. Diş ünitelerimizde kullanılan aletlerin hepsi  yeni ve son teknoloji ürünüdür. Kullanılan malzemelerde en kalitelisidir. Diş ünitelerindeki  diş hekimi arkadaşlarımızın hepsinin  güler yüzlü ve hastasına sıcak davranabilmelerini önemsiyorum. BAKKART’lı Bakırköylülerimizin yararlanabileceği hizmetler için önceden randevu almaları gerekmektedir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Osmaniye Mahallesinde yaptırılan Çocuk Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin de eylül ayı içerisinde hizmete açılacağını da müjdeledi.