BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bakan Yerlikaya açıkladı: 81 ilde 'Çember' operasyonları! 4 bin 173 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde aranan şahıslara yönelik yapılan Çember operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 173 firarinin yakalandığını açıkladı.

Abone ol

Türkiye'de uyuşturucu satıcıları, insan kaçakçıları, suç örgütlerine yönelik operasyonlar devam ederken bu kez firari olarak aranan şahıslar için düğmeye basıldı. Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aranan kişilere yönelik 81 ilde Çember operasyonları yapıldığını belirtti. Operasyonlarda aranma kaydı bulunan 4 bin 173 kişinin yakalandığı bilgisini veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Yakalanan şahıslardan 2'sinin 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 26'sının 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 4 bin 145'inin ise 5 yıla kadar arandığı tespit edildi. Operasyonları yöneten Valilerimizi, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi ve operasyonlara katılan polislerimizi, jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız."

Bakan Yerlikaya, "Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Esra Bilgiç'in galada zor anları! Derin yırtmaçlı elbisesi yırtıldı
Foto Galeri Esra Bilgiç'in galada zor anları! Derin yırtmaçlı elbisesi yırtıldı Galeriye Gözat